Vítání jara 2017

Typicky (povedená) štrekácká akce od první do poslední minuty. Už chystání fleku ve středu provázely anomálie a nucený přesun kempu za hranice pozemku. No v pátek jsme se vydali odpoledním vlakem směr Telč, když hned první výhybka vznesla dotaz, zda opravdu chceme na tenhle oheň jet. Náhradní doprava a zpoždění dvou hodin nás ochudilo jen o pár piv v Sedlejově..hudba počkala. Dominik s Jablíčkem a Mladým jeli z města a náskok dvou hodin mluvil sám za sebe ;-)

První deštík nás přivítal ještě večer, ale v sobotu přes den bylo opravdu nádherně…sprchlo jen občas a teplota byla nad nulou. I ostřílenej Kejk vypadal při obědě na Tipodole mírně prokřehle. Na flek na Valše jsme přišli za světla, pivo po páté přivezl Stráňa (díky) a pak už se za vydatného deště ohňovalo až do… no Štreka vydržela dlouho. Ráno byl deštík už jen mírný a ustal s příjezdem vlaku v Batelově. Víkend se nachýlil a nádraží v Jihlavě mlčky opouštěly záda s báglem tuctu kamarádů. Tak na dalším ohni zas Ahoj!

Pár fotek zde:

vitani_jara

https://goo.gl/photos/uLvAiirbXp2P9A3u8

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>